Hva koster hjulstillingskontroll? Pris 2020

Hjulstillingskontroll, eller også forstillingskontroll og 4-hjulskontroll, koster mellom 1.500 og 2.500 kroner inkludert justering. Når du velger verksted må du sjekke om prisen inkluderer eventuell justering. Kun kontroll bør ikke

AC Service på bilen, hva er vanlig pris?

Hva koster service på bilens airconditionanlegg? Husk at påfyll av gass ofte ikke er inkludert i prisen. Hva er forskjellen på AC-kontroll og klimaservice?

Hvordan flytte billån, med og uten pant i bilen?

Hvorfor er det komplisert å flytte billån om det er pant i bilen? Hvordan kan dette gjøres på en enkel måte, og hvordan få best mulig rente?

Kan du overta eller avslutte leasing av bil før tiden?

Hvordan sier du opp leasingavtalen? Hvilke ekstra kostnader må du regne med? Kan du få noen til å overta avtalen? Det er mulig å gå ut av avtalen, men ikke uten ekstrakostnader.

Hvordan fungerer privatleasing av bil? Stor guide

Skal du kjøpe eller lease ny bil? Hva lønner seg og hva er risikoen med privaltleasing? Se komplett guide til alt om privatleasing av bil.

Hva er leasing av bil?

Hva innebærer det å lease en bil? Hvordan gjøres dette i praksis? Hvor lenge varer en leasingavtale? Hva må du betale og ikke?

Hva koster bilforsikring? Hva bestemmer prisen?

Hvorfor betaler noen lite og andre mye for bilforsikringen? Alder, adresse, biltype, kjørelengde, egenandel og bonus avgjør.

Hva er en bra pris for bytte av registerreim?

Bytte av registerreim koster mellom 5 og 20.000 kroner på vanlige biler. Når skal reimen skiftes og hva skjer om registerreimen ryker?

Hva koster dekkhotell?

Hvorfor skal du lagre dekkene på dekkhotell? Hva koster det? Hvilke tjenester er inkludert? Hvordan fungerer dekkhotell? Se guide.

Hva koster det å skifte clutch? Stor variasjon i pris!

Lukter det svidd, er det vanskelig å gire eller slurer clutchen? Dette er tegnene på en slitt clutch. Hva koster det å bytte? Se guide.