I hvilke land trenger man visum?

Hvilke land krever visum om du har norsk pass? Hvilke land krever visum før du ankommer, i hvilke land kan du ordne visum når du ankommer? Se liste

Hvilke dager kommer posten? | PengeSterk.no

Post i postkassen kun annenhver dag fra juli 2020. Inntil da kommer posten som vanlig alle hverdager. Lørdager er det ingen postombæring.

Må du selge boligen ved gjeldsordning?

Får du godkjent en gjeldsordning må du selge alle formuesgoder, men det er mulig å få beholde både nøkterne boliger og nøkterne biler.

Gjeldsordning gir deg en ny start

Gjeldsordning, tvungen eller frivillig, kan gjøre deg gjeldfri. Du bør benytte deg av en gjeldsrådgiver, prosessen er komplisert. Det hele starter hos Namsmannen

Slik fungerer rabattkoder

Rabattkoder gjør det mulig å spare penger. Utfordringen er å finne de rette rabattkodene. Hvordan fungerer de, hvor finner du de og er de til å stole på?

Slik får du tak i billige flyreiser

Flyreiser koster mye, men det er mulig å gjøre det litt billigere. Her er noen tips til hvordan du kan spare både hundre- og tusenlapper på flybilletter.

Ta tak i inkassovarselet

Mottar du et inkassovarsel må du umiddelbart ta affære, kontakte inkassoselskapet og lage en avtale slik at du stopper prosessen før den går for langt.

Det viktigste om betalingsanmerkninger

Betalingsanmerkninger gjør det vanskelig å få lån og kreditt. Her er noen tips til deg som har kommet litt skjevt ut og risikerer inkasso og anmerkning.

Når risikerer du å få en betalingsanmerkning?

Betalingsanmerking blir konsekvensen av ubetalt inkasso. Hva skal til, hvordan er prosessen og når blir anmerkningene slettet?

Skattefradrag for gaver til frivillige organisasjoner, tros- og livssynssamfunn

Slik får du fradrag for gaver gitt til norske og utenlandske frivillige organisasjoner, tros- og livssynssamfunn.