Hvordan tjene penger på aksjer?

Hvorfor stiger og synker aksjer i verdi? Hvilke aksjer gir utbytte? Hvordan kan du vite om en aksje er billig? Bør du kjøpe aksjer i flere selskaper?

Hva er en aksje?

Hvilken funksjon har aksjer og aksjeselskap, hva er poenget med et AS? Hvilke rettigheter har en aksjoner og hva er forskjellen på A og B aksjer?

Hvordan kjøpe og selge aksjer?

Aksjer kjøper du enklest og tryggest i egen nettbank eller gjennom nettmeglere som Nordnet, Shareville, Pareto Securites, e-Toro og Norne Securities.

Hva er nytt med IPS?

Stadig flere stoler ikke på at Folketrygden vil kunne gi deg den pensjon du er blitt forespeilet. En løsning er å spare selv med IPS, det er blitt gunstig.

Hvordan investerer du i råvarer?

Med internett og avansert teknologi er det blitt enkelt å handle med råvarer. Kaffe, olje, sølv og gull er bare noe av det du kan handle med.

Hvordan investerer du i gull?

Gull er et fascinerende investeringsalternativ med mulighet for både tap og gevinst. Se kort guide til hvordan du investerer i det edle metall.

Individuell pensjonssparing – IPS

IPS er pensjonssparing med skattefradrag. Spar et visst beløp hvert år og oppnå en skattefordel. Hvor mye avhenger av inntekten.

Hva er et aksjefond?

Aksjefond er et verdipapirfond hvor du investerer på en nasjonal og internasjonal arena. Hvordan fungerer det, hva er viktig og hvor attraktivt er det?