Hvordan investerer du i råvarer?

Sist oppdatert: 31. august 2019


Hvordan investerer du i råvarer?

Med internett og avansert teknologi er det blitt enkelt å handle med råvarer. Kaffe, olje, sølv og gull er bare noe av det du kan handle med. Det finnes flere aktører som tilbyr enkle og funksjonelle handelsløsninger. Råvarehandel er spennende og er en mulighet til å tjene penger. Men, heller ikke råvarehandel er en sikker inntektskilde og pengene kan tapes også der.

Det er åpent for alle å handle med råvarer, selve handelen er enkel og du trenger heller ikke mye penger for å komme i gang.

Hvordan lykkes du med råvarehandel?

Alle kan tjene penger på råvarehandel om man kjøper og selger til riktige tidspunkt.

Så enkel er teorien, virkeligheten er ikke fullt så enkel. Det som er spennende med råvarehandel er koblingen opp mot makroøkonomiske variabler. Det er derfor en fordel å følge med på det som skjer i verden når du skal spekulere i hvordan prisene utvikler seg. Blir det for eksempel krig i et land som er en betydelig leverandør av en råvare vil det kunne gjenspeile seg i prisen på den råvaren osv.

Å analysere råvaremarkedene er komplisert og vanskelig med har du interessen er mulighetene for gevinst absolutt tilstede.

Hvordan fungerer et aksjefond?

Hvordan foregår handelen?

Hvordan går det med oljeprisen fremover? Gjetter du riktig er det penger å tjene på råvarespekulasjon.

Alt går gjennom en megler som tilbyr en åpen og sikker nettbasert handelsløsning. Slik aktivitet er strengt regulert for å sikre investorene mot svindel og useriøse aktører. De store meglerne har kunder fra hele verden og er solide virksomheter du kan stole på. De har lagt til rette for at nye kunder raskt kan lære hvordan det hele fungerer og du er raskt i gang. Flere tilbyr nettbaserte kurs som lærer deg det viktigste. Du kan også handle med en demokonto for å lære raskt uten å risikere dine egne penger. Det er heller ikke noe problem å starte med små beløp, dette varierer litt fra megler til megler. Ta en sjekk på dette før du velger.

Krav til utstyr

Det eneste du trenger utenom penger og en megler er en helt normal pc/Mac. Handelen krever hverken en kraftig maskin eller en rask internettlinje. Du kan også handle via apper på mobilen uten spesielt store krav til mobiltelefonen.

Sture Bjørseth

 

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Du liker gjerne...

Beklager, ingen relevante artikler funnet.