Hvor store er vinnersjansene hos Norsk tipping?

Det er ikke lett å blir rik på tipping og pengespill. Norsk Tipping har mange populære spillprodukter, men hva er egentlig vinnersjansene på de enkelte?

Tipping – fotball

Tippekupongen består av 12 kamper og hver kamp har tre mulige utfall, hjemme, uavgjort eller borte. Dette betyr at det er nøyaktig 531.441 mulige kombinasjoner. Det vil si at vinnersjansen for èn rekke er 1 til 531,441.

Lotto

Lottokupongen på lørdag består av 34 tall og for full gevinst må du ha syv av disse riktige. Dette gir 5.379.616 mulige kombinasjoner.

VikingLotto

Denne spilles på onsdag og består av 48 tall. Full gevinst krever 6 riktige. Antall mulige kombinasjoner er dermed hele 12.271.512, mer enn dobbelt så mye som lørdagslottoen.

Extra

Her er det 47 mulige tall og med 4 friruter i bildet gi det en vinnersjanse på 1 til 20.929 for brett, 1 til 900 for ramme og 1 til 11 for bildet.

Nabolaget

Hver uke trekkes det ut minst en hovedvinner (som vinner en million) og sjansen for å bli trukket er 1 til 90.000 (hovedpremie).

Eurojackpot

Her er det 50 mulige tall og av disse må du ha 5 riktige for toppgevinsten. I tillegg kommer 10 stjernetall hvor du må ha 2 riktige. Dette gir en vinnersjanse på 1 til 95 millioner for hver rekke.

Oddsen

Her er det så mange muligheter for spill at det er umulig å angi en generell vinnersjanse, det er mange faktorer som spiller inn. Det som avgjør er hvilken odds de ulike spillene har. Er oddsen høy vil det være mindre sjanse for å vinne, men gevinsten blir desto høyere. Motsatt blir det når oddsen er lav. Sjansene for å vinne blir større men vinner du vil gevinsten erfaringsmessig være tilsvarende mindre.

Joker

Her trekkes den èn vinner i hver spillerunde. Vinneren trekkes fra det totale antall spilledeltagelser. Hvor stor vinnersjansen er bestemmes derfor av antall deltagelser, og dette vil variere fra omgang til omgang. I gjennomsnitt har vær spillomgang ca en halv million deltagelser. Den gjennomsnittlige vinnersjansen blir dermed en til en halv million.

Har du testet vinnersjansene på nettcasino?

Lykke til!

Kilde: Norsk Tipping 

SB

You may also like...